Drong

Wie zijn wij?

Willeke van Donkersgoed

Officemanager

Als echte ‘duizendpoot’ heeft ze een grote passie om alles tot in de puntjes te verzorgen en werk uit handen te nemen. In 2008 is Willeke als Officemanager begonnen bij een Consultancybureau in Hilversum. Dit was een bijzondere en uitdagende leerschool waar ze 7 jaar met veel plezier heeft gewerkt.

Ze kwam in contact met Drong toen ze na een korte loopbaan bij een bouwbedrijf, toe was aan een nieuwe uitdaging. De functie bij Drong sloot hier feilloos op aan en biedt haar de ruimte om haar werk en privéleven makkelijk te combineren.

Vertrouwen en diversiteit

Bij Drong is Willeke sinds september 2017 verantwoordelijk voor veel uiteenlopende zaken. De uitdaging, motivatie en plezier vindt ze vooral in de diversiteit aan werk en het vertrouwen die er in het team is.

“Werkgevers onderschatten wat het doet met mensen wanneer ze het vertrouwen krijgen hun werk te doen. Bij Drong was ik direct verzekerd van een ‘eigen’ functie met de verantwoordelijkheid deze zelf in te richten. Dat is een boost voor je motivatie en plezier.”

Vrije tijd

Wanneer er tijd over is dan gaat Willeke graag hardlopen of samen met haar gezin er lekker op uit.

 
FHV_2956
Contact
w.vandonkersgoed@drong.nl
Social Media
Drong