Drong

Wie zijn wij?

Sven Hugen

Junior Projectvoorbereider

In 2020 voltooit hij met succes zijn opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en dan staat hij voor de volgende keus:

Bij welke organisatie gaat hij starten met zijn carrière? De vraag naar technische medewerkers is groot en het duurt dan ook niet lang of hij vindt via zijn netwerk een passende vacature bij Drong. Na een paar gesprekken blijkt dat deze functie en de organisatie goed bij hem passen.

Een rustige werkomgeving

Drong biedt een rustige werkomgeving met perspectief voor de toekomst en de mogelijkheid om in zijn eigen tempo ervaring op te doen.
Sven vindt het daarnaast ook belangrijk zijn eigen inbreng te hebben in een project en hij verwacht dat hij hiervoor ook de ruimte zal krijgen.

“Het leukste van dit vak is dat je je eigen ideeën en creativiteit kunt omzetten naar een resultaat waar je zelf de controle over hebt”

De stap naar Civiele Techniek kwam voor Sven niet zomaar uit de lucht vallen. We hebben allemaal wel herinneringen aan vroeger en de ideeën die je toen had van wat je later wilt worden. Eenmaal op de middelbare school kijk je rond en oriënteer je naar de mogelijkheden en waar je talenten liggen. Wanneer je dan de belangrijkste beslissing in je loopbaan moet maken en je altijd al een grote passie hebt voor tekenen, dan is de keuze snel gemaakt, aldus Sven.

Vrije tijd

Wanneer de deur van zijn werk achter hem dichtslaat dan is er weinig tijd om stil te zitten.
Sporten is iets wat Sven graag doet en waar hij zijn energie in kwijt kan. Van jongs af aan heeft hij in de selectie gevoetbald en je vindt hem ook dagelijks in de sportschool.

Thuis brengt hij veel tijd door met zijn vriendin en als er weer groen licht is voor grotere evenementen, dan staat er weer snel een festival op het programma waar hij graag met zijn vrienden naartoe gaat.

 
30-9 004
Contact
s.hugen@drong.nl
Social Media
Drong