Drong

Wie zijn wij?

Pim Heek

Stagiair

Pim is bij Drong gestart met zijn 3e jaars stage voor de opleiding Civiele Techniek. Je kunt het gerust een passie noemen aangezien van jongs af aan elke constructie met veel enthousiasme werd bekeken en er regelmatig tekeningen boven zijn bed hingen. Het was daarom geen lastige beslissing om voor deze opleiding te kiezen.

Hij kwam in contact met Drong via de online bedrijvenmarkt van Windesheim en hij kon bij wijze van spreken de volgende dag al terecht om over zijn stage te praten. Als jonge ondernemer weet Pim hoe belangrijk het is om contacten te leggen. Het was prettig dat het eerste contact met Drong zo soepel ging en dit sprak hem meteen aan.

Ondernemerschap

In zijn vrije tijd zit Pim niet stil. Je zou bijna denken waar hij nog de tijd vandaan haalt om vrije tijd te hebben. Naast zijn studie Civiele Techniek is Pim ondernemer. De gezegde “het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is aardig van toepassing gezien het feit dat zijn ouders ook allebei een eigen bedrijf hebben. Hij vindt het mooi om zelfstandig en flexibel te zijn en eigenaarschap te hebben over zijn werk.

Toekomst

Wanneer Pim even achterover mag zitten en de vraag krijgt hoe zijn wereld als ondernemer er over 5 of 10 jaar uitziet dan moet hij wel even nadenken. Dromen doet hij genoeg en als hij alle maren en tegens wegneemt en even de stoute schoenen aantrekt, dan ziet hij zichzelf over 10 jaar als een succesvolle ondernemer met een eigen bedrijf in de Civiele Techniek. Zijn bootverhuur is  dan al aardig uitgebreid en zijn verhuurbedrijf met livestream apparatuur loopt als een trein.

 

 
Pim 001-2
Contact
Social Media
Drong