Drong

Wie zijn wij?

Niek Lubben

Jr. Projectvoorbereider

Toen hij tijdens zijn studie in contact kwam met Drong was Niek heel tevreden met de sfeer en de korte lijnen die een kleine organisatie biedt.

Het plaatje was voor hem al snel compleet en sinds zijn afstuderen is hij een aanwinst voor Drong. Met zijn toekomst vol in het verschiet wil hij zich de komende jaren ontwikkelen om zich als ervaren projectvoorbereider nog beter te positioneren binnen de organisatie.

“Drong biedt een goede werksfeer en vooral een leuke afwisseling in projecten. Daarnaast krijg ik de kans mijzelf verder te ontwikkelingen in mijn vakgebied”

Kansen

Tijdens zijn studie had Niek veel interesse in de mogelijkheden die het ontwerpen van de openbare ruimte biedt. Binnen de Civiele Techniek brengt dit zoveel kansen voor een ontwerper dat hij al snel de keuze maakte om zich voor dit vakgebied te specialiseren.

Bij Drong krijgt hij deze kansen ook aangereikt en kan hij zich op zijn eigen tempo ontwikkelen en tegelijkertijd ontdekken waar zijn interesse naaruit gaat.

 

Vrije tijd

Zijn passies zijn het houden van aquaria,  wandelen en vogels kijken, hobby’s waar veel vrije tijd in gaat zitten. Wanneer er tijd over is, zijn er nog genoeg andere interesses en familie en vrienden waar hij tijd mee doorbrengt.

 

 
Niek 003-2
Contact
n.lubben@drong.nl
Social Media
Drong