Drong

Wie zijn wij?

Michiel Stortenbeker

Projectvoorbereider, 3D Ontwerper

In 2016 is Michiel afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar hij civiele techniek heeft gestudeerd. Hij wist al enigszins bij wat voor soort organisatie hij wilde gaan werken omdat de voorbereidende kant van een project hem meer aanspreekt. Via een detacheringsbureau kwam hij in contact met Drong. Hij voelde zich meteen thuis bij een klein team waar er alle ruimte is voor je eigen inbreng en je voor een deel zelf mag bepalen aan welke projecten je werkt.

Klein team

Drong is een professionele organisatie met een klein team waar samen op hoogwaardig niveau aan projecten wordt gewerkt. Michiel vindt het belangrijk dat er voor de opdrachtgever een zo goed mogelijk product wordt gerealiseerd. De korte communicatielijnen en de ruimte om snel te kunnen schakelen zorgt ervoor dat ze dit als team elke keer weer waarmaken.

“Het geeft mij een goed gevoel om mijn eigen product te zien wanneer een project weer succesvol is afgerond”.

Vrije tijd

Michiel heeft een grote passie voor het bespelen van de trompet en is hij lid van verschillende verenigingen. Bij de drumfanfare is hij trompettist en vrijwilliger, dit betekent dat hij zich veel bezighoudt met grafische werkzaamheden en het organiseren van optredens en activiteiten. Naast het bespelen van de trompet heeft Michiel ook een grote interesse voor fotografie.