Drong

Wie zijn wij?

Marco van den Brink

Assistent Projectleider

Bezig zijn met techniek is hetgeen wat Marco graag doet. Als militair bij de pantsergenie is hij zijn carrière gestart bij Defensie. Al snel werd het voor hem duidelijk dat hij zijn loopbaan verder wilde ontplooien binnen de burgermaatschappij. Hij is toen als timmerman begonnen bij de BAM waar hij 5 jaar ‘buiten’ ervaring heeft opgedaan. Ervaring die hem goed van pas komt nu hij het werk vanaf de andere kant ziet.

Eenmaal als timmerman aan het werk werd het Marco alsmaar meer duidelijk dat hij een nieuwe stap in zijn carrière wilde maken. Hij is toen gestart met de opleiding HBO civiele techniek via een werken en leren traject in de functie van Assistent Uitvoerder. In 2016 heeft hij hiervoor zijn diploma behaald, waarna hij graag aan de slag wilde gaan als werkvoorbereider en tekenaar.

De kans om snel veel te leren

De aansluiting was direct gemaakt toen Marco in contact kwam met Drong. Na zijn ervaring met twee grote organisaties is juist een kleine organisatie waar hij naar op zoek is. De flexibiliteit binnen het team, de korte communicatielijnen en de kans om snel veel te leren was ook een goede reden om bij Drong aan de slag te gaan.

“Wat ik interessant en uitdagend vind in mijn werk is een probleem binnen een project om te zetten in een kans”.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Marco veel in de sportzaal te vinden waar hij fanatiek Braziliaans Jiu-Jitsu beoefent. Naast de lichamelijke inspanning tijdens de trainingen, is ook het samenzijn met clubgenoten een onderdeel van zijn ontspanning na een lange dag werken. Wanneer er geen training of wedstrijd op de planning staat dan is hij graag een avond gezellig samen met vrienden.

 
FHV_2924
Contact
m.vandenbrink@drong.nl
Social Media
Drong