Drong

Wie zijn wij?

Julian Hoiting

Jr. Projectvoorbereider

Sinds september vorig jaar is Julian gestart als Jr. Projectvoorbereider bij Drong. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek was de toon al aardig gezet. De indirecte sfeer en het diepgaande gesprek waar de focus al snel lag op de diversiteit van projecten, sprak hem enorm aan. Ook de informele werksfeer is een reden geweest om te kiezen voor Drong.

Ambitie

Kwalitatief goed werk afleveren vindt Julian belangrijk en hier haalt hij voldoening uit. Daarnaast vindt hij een stijgende lijn in de voortgang van zijn eigen ontwikkeling belangrijk.

“Daadwerkelijk zien dat je blijft ontwikkelen en dat je alles in het vakgebied steeds beter begrijpt is goed voor je zelfvertrouwen en zelfontplooiing”

Als hij naar zijn toekomst kijkt ziet hij zichzelf over een aantal jaren in de functie van Projectleider. Vooral de bindende schakel zijn en met meerdere disciplines een project afronden is hetgeen hem aanspreekt in deze functie. Om deze stap te kunnen zetten wil hij zich eerst verder ontwikkelen in zijn huidige functie en constant blijven doorleren. Kennis is tenslotte de sleutel om je nog beter te ontplooien tot professional. Iets waar hij zeker naar uit kijkt!

Vrije tijd

In zijn vrije tijd staat Julian met veel plezier op het voetbalveld en als de mogelijkheid zich voordoet dan gaat hij graag op reis.

 
Julian 002-2
Contact
j.hoiting@drong.nl
Social Media
Drong