Drong

Wie zijn wij?

Jan Willem van Nijhuis

Senior Projectvoorbereider, Projectleider

Al vanaf jongs af aan heeft Jan Willem een passie voor de inrichting van zijn groene omgeving. Hij studeert in 2009 dan ook af aan de Hogeschool van Hall-Larenstein voor de studie tuin- en landschapsinrichting (planrealisatie). Na een aantal jaren bij een ander adviesbureau te hebben gewerkt, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Sinds november 2018 versterkt hij het team van Drong als Sr. Projectvoorbereider, Projectleider.

“Wat mij vooral aanspreekt is de gemoedelijke sfeer, een klein team met korte lijnen, duidelijke verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om overal bij betrokken te worden”.

Concreet resultaat

Het mooiste van mijn vak is dat het resultaat zo concreet is. Je bent bezig met een project om het uiteindelijk mooier, functioneler en beter te maken. ‘’Het geeft voldoening om te zien dat wat ‘binnen’ bedacht wordt, ook daadwerkelijk ‘buiten’ wordt uitgevoerd’’, aldus Jan Willem.

Vrije tijd

Ook in zijn vrije tijd voelen zijn groene vingers veel van de buitenlucht. Lekker buiten bezig zijn staat hoog in het vaandel. Daarnaast zijn er ook nog (sportieve) activiteiten, welke hij met veel enthousiasme doet, zoals hardlopen en motorrijden.

 
FHV_2939
Contact
jw.vannijhuis@drong.nl
0622020420
Social Media
Drong