Drong

Wie zijn wij?

Gijsbert Koudijs

Toezichthouder en Projectvoorbereider

Wat is het fijn wanneer je tijdens je stageperiode terechtkomt bij een organisatie waar je direct thuis hoort. Zo voelde dit voor Gijsbert toen hij in zijn laatste jaar van zijn opleiding Civiele Techniek (HAN), aan de slag kwam bij Drong. Dit was zo goed bevallen dat hij zijn afstudeerstage hier direct achteraan kon doen. De kers op de taart bleek zijn indiensttreding bij Drong, de inkt was nog niet eens droog en hij had zijn 1e werkdag er al op zitten!

Flexibel inzetbaar

In zijn vroegere jaren wist hij al dat veel binnen zitten niks voor hem is en ook in zijn werk vindt hij het belangrijk hier gehoor aan te geven. Bij Drong was er behoefte aan iemand die flexibel inzetbaar is. Gijsbert denkt graag mee over de technische uitvoering van projecten en hoe deze tot een mooi gedragen plan komt. De functie die hij bekleed zal ook zeker voor opdrachtgevers positief uitpakken. Als “allrounder” zal hij  snel kunnen schakelen binnen projecten en op de behoefte van klanten kunnen inspelen. Een functie die binnen elke organisatie van groot belang is.

“Werkvoorbereiding vind ik absoluut leuk om te doen alleen de hele dag op kantoor zitten is niks voor mij”.

De combinatie om als Toezichthouder en Projectvoorbereider aan de slag te gaan is een ideale start op de arbeidsmarkt, en dat binnen een jong en dynamisch bedrijf waarbij hij genoeg mogelijkheden heeft om zichzelf te ontwikkelen.

Vrije tijd

In de tijd die naast het werk overblijft is sporten een belangrijk onderdeel wat hij drie keer per week met veel plezier doet. Ook maakt hij graag plannen om gezellig met familie en vrienden te ontspannen!

 

 

 

 

 

 

 
FHV_2934
Contact
g.koudijs@drong.nl
Social Media
Drong