Drong

Wie zijn wij?

Gertjan Bos

Toezichthouder, Directievoerder

Gertjan deed vijf jaar ervaring op als uitvoerder en maakt sinds oktober 2015 bij Drong de volgende stap in zijn civieltechnische carrière. Binnen het vak heeft Gertjan vooral passie voor wegenbouw, waar hij zich in de praktijk veel mee bezighoudt. Binnen zijn vorige functie werkte hij veelal aan grote wegenprojecten. Bij Drong werkt hij vanuit zijn rol als werkvoorbereider en toezichthouder aan soortgelijke projecten, waarin hij zijn kennis, ervaring en ideeën goed kan toepassen.

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. De functie bij Drong is me op het lijf geschreven! Ik werk binnen het vakgebied waar ik passie voor heb en in een functie waarin ik veel uitdaging vind en verantwoordelijkheid krijg.”

Kwalitatief hoogwaardig

Het gewenste resultaat voor alle betrokken partijen realiseren is wat Gertjan zich dagelijks als doel stelt: “Door de kosten zo laag mogelijk te houden én een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te leveren.” Hij houdt nauw contact met de uitvoering en zorgt ervoor dat de ontwerpen op papier in de praktijk ook toepasbaar zijn. Gertjan is hiermee een waardevolle aanvulling voor Drong.

Vrije tijd

Buiten zijn werk maakt Gertjan tijd voor vrienden en familie. Ook houdt hij zich bezig met paardenmennen. Dit betekent dat hij regelmatig demonstraties geeft tijdens paardenevenementen en tijdens bruiloften met een huifkar of een tram rijdt. Tenslotte is paardrijden iets wat Gertjan ook graag hobbymatig doet.

 
FHV_2910
Contact
g.bos@drong.nl
06 – 10 07 47 63
Social Media
Drong