Drong

Wie zijn wij?

Erwin Noome

Projectleider

Erwin heeft een grote passie voor stedelijke infra, wat hij goed kwijt kan in zijn functie bij Drong: “Het is interessant om wensen van de huidige maatschappij te passen in de ruimtes die jaren geleden zijn bepaald. In bestaande situaties zijn niet alle technische oplossingen mogelijk, dit vraagt om de flexibiliteit om met praktische oplossingen te komen.” Deze flexibele werkhouding past niet alleen goed bij Erwin, het kenmerkt ook Drong als bedrijf.

“Het allermooiste aan mijn vak? Samen met alle belanghebbenden tot een gedragen ontwerp komen.”

Brede functie

Zijn loopbaan begon Erwin als Junior Ontwerper bij de Gemeente Arnhem, waarna hij als Senior Werkvoorbereider aan de slag ging bij één van de grootste ingenieursbureaus van het Nederland. “Op een zeker moment ontgroeide ik mijn functie, ik had meer uitdaging nodig. Dan merk je direct dat je bij een grote organisatie werkt, je belandt qua functie al snel in een hokje. Dat is bij kleine organisaties anders”, licht Erwin toe.

Vrije tijd

Naast zijn werkzaamheden bij Drong brengt Erwin graag tijd door met vrouw en twee dochters. Daarnaast houdt Erwin van sporten, spreekt hij regelmatig met vrienden af en is hij graag in de tuin bezig. “Haha, ik kan moeilijk stil zitten”, aldus Erwin.