Drong

Wie zijn wij?

Erwin Noome

Senior Projectvoorbereider, Projectleider

Erwin heeft een grote passie voor stedelijke infra, wat hij goed kwijt kan in zijn functie bij Drong: “Het is interessant om wensen van de huidige maatschappij te passen in de ruimtes die jaren geleden zijn bepaald. In bestaande situaties zijn niet alle technische oplossingen mogelijk, dit vraagt om de flexibiliteit om met praktische oplossingen te komen.” Deze flexibele werkhouding past niet alleen goed bij Erwin, het kenmerkt ook Drong als bedrijf.

“Het allermooiste aan mijn vak? Samen met alle belanghebbenden tot een gedragen ontwerp komen.”

Brede functie

Zijn loopbaan begon Erwin als Junior Ontwerper bij de Gemeente Arnhem, waarna hij als Senior Werkvoorbereider aan de slag ging bij één van de grootste ingenieursbureaus van het Nederland. “Op een zeker moment ontgroeide ik mijn functie, ik had meer uitdaging nodig. Dan merk je direct dat je bij een grote organisatie werkt, je belandt qua functie al snel in een hokje. Dat is bij kleine organisaties anders. Kijk bijvoorbeeld naar mijn huidige functietitel, dat geeft al aan dat mijn functie meer omvat dan in een zogenaamd hokje past”, licht Erwin toe.

Vrije tijd

Naast zijn werkzaamheden bij Drong brengt Erwin graag tijd door met vrouw en twee dochters. Erwin: “Ik koos er bijvoorbeeld bewust voor om parttime te gaan werken. Eens in de twee weken ben ik een dag vrij zodat ik iets leuks kan doen met mijn meiden.” Daarnaast speelt Erwin fanatiek korfbal, spreekt hij regelmatig met vrienden af is hij graag in de tuin bezig. “Haha, ik kan moeilijk stil zitten”, aldus Erwin.