Drong

Wie zijn wij?

Daniël Meijer

Projectleider

Daniël houdt zich binnen Drong vooral bezig met de verhardingskant van het vak en neemt de coördinatorrol op zich. Een combinatie die hem op het lijf geschreven is. Het werkgebied binnen de civiele techniek is erg breed, dat houdt het vak voor Daniël levend: “Bij ieder project leer ik weer iets nieuws.” Ook het feit dat Drong relatief kleinschalig is brengt voordelen met zich mee. Dit geeft Daniël de ruimte om niet alleen aan een klein onderdeel van een groot project te werken, maar om juist totale projecten van A t/m Z te begeleiden. Iets wat hij dagelijks met veel passie doet.

“Het blijft mooi om te zien dat er buiten iets ontstaat waar ik over mee heb kunnen denken.”

Passie voor ruimtelijke inrichting

Daniël behaalde in 2003 zijn diploma Technische Informatica, maar zag zichzelf niet hele dagen met computers werken. Door zijn interesse in ruimtelijke inrichting besloot hij vervolgens de opleiding Civiele Techniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te volgen. Hij studeerde in 2008 af en werkte tot 2010 bij adviesbureau Copier als werkvoorbereider. Daar werkte Daniël onder andere samen met Barry. In 2010 maakten zij beiden de stap naar CiCom Engineering. Deze samenwerking zetten zij voort bij Drong.

Vrije tijd

Al komt het er niet altijd van, Daniël rijdt graag motor. Wel gaat hij regelmatig een stuk hardlopen ter ontspanning en onderneemt hij graag dingen met zijn gezin.

 
FHV_2919
Contact
d.meijer@drong.nl
06 – 13 53 71 08
Social Media
Drong