Drong

Wie zijn wij?

Barry Groenewoud

Directeur en Senior Adviseur

Barry is de oprichter van Drong en werkzaam als senior adviseur. Zijn passie voor het vak is goed merkbaar, vooral nu hij zijn bedrijf zelfstandig heeft kunnen voortzetten. In 2010 richtte Barry met enkele partners CiCom Engineering BV op. Barry heeft een duidelijke visie op de inrichting van dienstverlening en bedrijfsvoering. Het duurde dan ook niet lang voordat hij CiCom Engineering zelfstandig voortzette onder de naam Drong.

Adviseurschap

Binnen het team denken alle medewerkers als adviseur en voelen zij de verantwoordelijkheid voor het slagen van het gehele project, iets waar Barry veel waarde aan hecht. Hiermee is Drong niet alleen onderscheidend in de markt, Barry vindt het adviseurschap een must binnen de samenwerking met klanten. Zijn ambitie is om het dienstenpakket van Drong verder te verbreden.

“Ik vind het vak veel te leuk om het bedrijf te groot te laten worden. Ik wil betrokken blijven bij de inhoud van onze projecten.”

Barry behaalde in 2000 zijn HTS-diploma Civiele Techniek en startte als tekenaar, bestekschrijver en werkvoorbereider bij Tauw. Al snel constateerde hij dat werken binnen een grote organisatie niet bij hem paste en verruilde hij Tauw voor een kleiner bedrijf in Duiven. Daar was hij tot 2006 verantwoordelijk voor werk- en projectvoorbereiding en ontwerp. Van 2006 tot 2009 werkte Barry als projectleider en kwaliteitsmanager bij adviesbureau Copier. Vervolgens nam hij de stap om voor zichzelf te beginnen, waarna hij binnen de CiCom groep CiCom Engineering BV oprichtte. Toch bleef de volledige zelfstandigheid kriebelen en besloot hij CiCom Engineering zelfstandig voort te zetten onder de naam Drong. Een beslissing waar hij geen spijt van heeft, in tegendeel: “Het is geweldig om projecten samen met mijn team zelfstandig op te pakken en na te denken over de mogelijkheden om Drong verder uit te bouwen.”

Vrije tijd

In de lente- en zomermaanden vinden we Barry veel op het water. Hij heeft een boot waarmee hij met zijn gezin en vrienden regelmatig het water op gaat. Naast uitwaaien op het water klust Barry graag in en om het huis en gaat hij met zijn gezin op pad.

 
FHV_2946
Contact
b.groenewoud@drong.nl
06 23 26 44 44
Social Media
Drong