Drong

Werken bij Drong

 

Werken bij Drong

Werken bij Drong betekent werken bij een bedrijf met ambitie en dat gaat samen met een flinke dosis verantwoordelijkheid. Dat heb je ook wel nodig, want je staat direct in contact met opdrachtgevers en voorziet hen van advies op maat. Natuurlijk krijg je daarbij van ons de juiste begeleiding zodat jij je kunt ontwikkelen tot een professional die de klantvraag als geen ander weet te doorgronden.

Vacatures

Momenteel hebben we 4 openstaande vacatures:

 

Toezichthouder / Directievoerder

Senior Adviseur Stedelijk Water

Projectvoorbereider Civiele Techniek

Projectleider Civiele Techniek

 

Ben je geïnteresseerd in een van deze vacatures, stuur dan jouw motivatie met CV naar Barry Groenewoud (E: b.groenewoud@drong.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barry Groenewoud via telefoonnummer 06 – 23264444.

Stageplaatsen

Regelmatig hebben wij ruimte voor een stagiair en/of afstudeerder. Volg jij op het moment een relevante HBO opleiding (zoals HBO Civiele Techniek of Tuin- en Landschapsinrichting), ben je gedreven en wil je graag meer leren over het vak? Informeer dan naar de actuele stagemogelijkheden.

Open sollicitatie

Beschik je over dé Drong-mentaliteit en ben je geïnteresseerd in een carrière bij Drong? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen naar info@drong.nl.