Drong

Wie zijn wij?

Geert Nugteren

Senior Werkvoorbereider / Adviseur Stedelijk Waterbeheer

Water is iets wat Geert altijd geboeid heeft. Met zijn aanstelling bij CiCom Engineering en vervolgens Drong heeft hij zijn kennis en ervaring verder kunnen ontwikkelen, waardoor we Geert nu met recht specialist op het gebied van water en riolering mogen noemen. Als senior werkvoorbereider / adviseur stedelijk waterbeheer werkt hij dagelijks met passie aan de buitenruimte. Zijn ontwerpen en oplossingen zijn doordacht en tot in detail verzorgd.

“Het vak heeft zo veel te bieden, dat maakt het fascinerend. Dagelijks bezig zijn met de buitenruimte is dan ook zeker geen straf!”

Civiel georiënteerd

Geert studeerde tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein en behaalde in 2009 zijn diploma. Hij ging aan de slag bij advies- en ingenieursbureau RPS, waar hij twee jaar werkzaam was en zich vooral richtte op groen. Binnen CiCom Engineering en Drong kreeg Geert de kans om zijn kennis verder te ontwikkelen, waardoor hij nu vooral civiel georiënteerd is. Daardoor werkt hij dagelijks aan projecten waarbij hij zijn passie voor water en buitenruimte ten volste kan benutten.

Vrije tijd

Geert is fanatiek karpervisser en in zijn vrije tijd vaak aan de waterkant te vinden. Ook speelt Geert piano en orgel, gaat hij regelmatig hardlopen en werkt hij graag in de tuin.

 
Geert Nugteren
Contact
g.nugteren@drong.nl
06 – 22 02 04 20
Social Media
Drong